<html>
<head>
<style><!--
.hmmessage P
{
margin:0px;
padding:0px
}
body.hmmessage
{
font-size: 10pt;
font-family:Tahoma
}
--></style></head>
<body class='hmmessage'><div dir='ltr'>
I'M trying to get the below python cgi output to load in my web browser 
but the browser is just displaying the code it's self instead of the 
output. My apache program is working because I just tried the phpinfo 
function and it worked just fine. I'M getting this code from a book and 
it's actually showing "#!/usr/bin/env python" but I decided to use what I
 got with the <strong class="bbc">which</strong> command "which python3" -> <strong class="bbc">/usr/bin/python3</strong><br>
I have one copy of the file in /var/www and another in /var/www/cgi-bin.
 I've also used grep and vi to find and edit every file in /etc/apache2 
that contains "ExecCGI' and I've removed that # in front of it hoping to
 turn on apache's cgi function. Could someone please tell me what I've 
done wrong here? Thanks.<br><br><br><code class="plain"><</code><code class="functions">file</code> <code class="keyword">is</code> <code class="plain">simple1.cgi><br><br></code><code class="comments">#!/usr/bin/python3</code><code class="comments"><br></code><code class="functions">print</code><code class="plain">(</code><code class="string">'Content-type: text/plain'</code><code class="plain">)<br></code><code class="comments"># prints an empty line, to end the headers<br></code><code class="functions">print</code><code class="plain">(</code><code class="string">'Testing Python CGI'</code><code class="plain">)</code><br>                                     </div></body>
</html>