[Chugalug] LAMP problem

Garrett Gaston garrett85 at hotmail.com
Fri Mar 1 00:34:32 UTC 2013


I couldn't find an entry for DocumentRoot in apache2.conf, only #ServerRoot "/etc/apache2".

I found two different mime.conf files, one in mods-available and one is in mods-enabled. Which one do I need to edit and what the line I need to look for?

> Date: Fri, 1 Mar 2013 00:15:31 +0000
> From: cluon at geeklabs.com
> To: chugalug at chugalug.org
> Subject: Re: [Chugalug] LAMP problem
> 
> > My opening tag <?php and closing tag ?> are present. This problem is occurring with my html & PHP files as well as files that
> > I'M copying from else ware just to make sure. So the syntax should be good. The PHP files are working just as long as I point
> > the URL straight to the file, 'localhost/somefile.php' but their downloading instead of executing when trigged from an html
> > form.
> 
> While not the real problem, part if it the mime types for your files are 
> wrong. In Apache, set your default mime document type to text/html
> 
> You can also do this in your PHP code.. or server mime types comfig.. or.. 
> or..
> 
> 
> _______________________________________________
> Chugalug mailing list
> Chugalug at chugalug.org
> http://chugalug.org/cgi-bin/mailman/listinfo/chugalug
 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://chugalug.org/pipermail/chugalug/attachments/20130228/72159642/attachment-0001.html>


More information about the Chugalug mailing list